Київські кириленківці винуватять Тимошенко в "залпі чорного піару" і уході з поля бою

Понеділок, 2 липня 2007, 13:02

Київська міська організація партії "Наша Україна" звинувачує столичний осередок Блоку Юлії Тимошенко в "чорному піарі".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМО "Наша Україна", розповсюдженому в понеділок, повідомляє "Обком".

У ньому Київська міськорганізація "Нашої України" висловлює подив з приводу звинувачень на адресу партії "Наша Україна", які пролунали у заявах лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

"А один із лідерів фракції БЮТ у Київраді Олександр Бригінець взагалі звинуватив президента в тому, що той не зайняв чіткої позиції щодо мера Черновецького через ніби-то "особисту симпатію до Леоніда Михайловича, його друзів і родичів", - сказано у повідомленні.

"У зв'язку з черговим залпом "чорного піару" з боку БЮТ і його лідерів на адресу "Нашої України" і Віктора Ющенка в київської організації "Нашої України" виникає низка питань", - додається у ньому.

По-перше, КМО "Наша Україна" цікавить, "чи означають ці голослівні заяви, що БЮТ почав свою виборчу кампанію в Києві з маніпуляцій і несумлінної конкуренції", і як це узгоджується з обіцянкою Тимошенко в ході передвиборної кампанії діяти "абсолютно по-дружньому з усіма демократичними політичними силами".

По-друге, у повідомленні запитується, "чому Тимошенко і її соратники завзято замовчують той факт, що всі шкідливі для Києва голосування промерської більшості стали можливими завдяки 15-ти перебіжчикам із фракції БЮТ у Київраді"?

"Чи готова лідер БЮТ і керівники її столичної парторганізації нести перед киянами особисту відповідальність за якість своїх виборчих списків, що були засекречені навіть від рядових партійців?", - зазначається у повідомленні.

"Наскільки комфортно почуває себе Юлія Володимирівна в офісі БЮТ у центрі Києва, фактично подарованому їй близьким соратником, а нині членом більшості Черновецького Андрієм Івановим, якого пов'язують із наймасштабнішим "дерибаном" київської землі і спробою захмарного підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги?", - зазначає КМО "Нашої України".

Також у повідомленні запитується, "чи знає Юлія Володимирівна про те, що олігархам з її парламентської фракції більшість імені Черновецького практично безкоштовно "нарізала" гектари дорогоцінної столичної землі?"

"Чи означає осуд Юлією Володимирівною участі фракції "Наша Україна" у сесійному засіданні Київради, що лідер БЮТ виступає проти ініційованого "Нашою Україною" мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на хліб? Чому БЮТ відмовився підтримати нашу ініціативу, фактично втікши з поля бою?", - запитує київська "Наша Україна".

КМО "Нашої України" сподівається, "що БЮТ і його лідер відмовляться від практики маніпуляцій і несумлінної конкуренції і будуть будувати свою виборчу кампанію на принципах об'єктивності і дотримання домовленостей зі своїми політичними союзниками".

Обком,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News