"Укртелеком" заборонили продавати влітку

Понеділок, 2 липня 2007, 17:06

На торги з продажу акцій "Укртелекому" накладено заборону Київського господарського суду.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на компанію "ТРАНСКОМ".

За інформацією компанії, 19 червня 2007 р. Господарський суд м. Києва задовольнив її клопотання про вживання заходів забезпечення адміністративного позову в справі за позовом "ТРАНСКОМ" до Фонду державного майна України про визнання протиправними дій ФДМ.

Згідно з ухвалою Київського госпсуду, ФДМ, "Укртелеком" заборонено здійснювати будь-які дії, що стосуються відчуження пакетів акцій ВАТ "Укртелеком" на аукціонних торгах, призначених на 21 червня 2007 р., 11 липня 2007 р. і 1 серпня 2007 р.

Також заборонено здійснювати такі дії компаніям "Київська міжнародна фондова біржа", "Українська міжбанківська валютна біржа", "Фондова біржа "ІННЕКС", а також будь-яким іншим юридичним або фізичним особам.

Крім того, Господарським судом м. Києва заборонено реєстратору, який веде реєстр власників іменних цінних паперів ВАТ "Укртелеком" - ТОВ "ЕНСТІТ ТРАНСФЕР" і будь-яким іншим юридичним або фізичним особам вносити зміни в реєстр власників іменних цінних паперів ВАТ "Укртелеком", пов`язані з відчуженням ФДМУ акцій ВАТ "Укртелеком" на торгах 21 червня 2007 р., 11 липня 2007 р. і 1 серпня 2007 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування