Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький повісив собак на Омельченка

Понеділок, 2 липня 2007, 21:04

Київський мер Леонід Черновецький запевняє, що на найближчому засіданні сесії Київради рішення про незаконне будівництво на вул. Березняківській, 12 буде скасовано.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМДА, про це Черновецький заявив в понеділок під час поїздки на проблемну ділянку.

"Рішення про будівництво житлового будинку на вул. Березняківській, 12 було прийняте за підтримки колишнього мера Олександра Омельченка", - заявив Черновецький.

"При прийнятті цього рішення думка киян абсолютно не враховувалася – громадські слухання у цьому мікрорайоні не проводилися, і це вина голови Дніпровської райдержадміністрації Олександра Сотникова", - додав він.

При цьому мер наголосив, що незаконного будівництва на цій ділянці не буде.

Крім того, на місці незаконного будівництва за адресою вул. Березняківська, 12 Черновецький пообіцяв за власний кошт спорудити майданчик для дітей.

Мер також наголосив, що всі посадові особи, які причетні до незаконного будівництва, будуть нести відповідальність за свої дії.

Як повідомлялося, БЮТ має намір ініціювати відставку Черновецького через масове побиття людей на вул. Березняківській в ніч з 27 на 28 червня, які виступали проти забудови скверу фірмою "Кроун".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування