Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції знають, хто замовив бійку на Березняківській

Вівторок, 3 липня 2007, 13:04

Замовником сутички на вулиці Березняківській у Києві, можливо, була фірма "Кроун".

Таку думку в ефірі 5 каналу в понеділок увечері висловив заступник начальника головного управління МВС України м. Києві Віктор Ратушняк.

"Думаю, замовник цих дій буде встановлений, швидше за все, це керівництво фірми "Кроун". Поки свідчень у нас немає, ми цим займаємося. Але я скажу, що той, хто хотів будувати, той, можливо, і привіз туди цих людей", - сказав він.

"Що стосується цього інциденту, то зараз порушена справа, проводиться слідство, всі учасники будуть встановлені - хто замовляв, хто виконував і відповідно хто потерпілий", - додав він.

***

У той же час глава Дніпровської райдержадміністрації Києва Олександр Сотників заявив, що Київрада не хоче вирішувати проблему на вулиці Березняківській.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу в понеділок увечері.

"21 травня до нас звернулися жителі будинку по вулиці Березняківськой, 12 із проханням про припинення будівельних робіт на цій ділянці. 22 травня ми направили лист до Київради із проханням скасувати рішення по виділенню землі на цій ділянці", - заявив Сотников.

"З тих пір пройшло три сесії Київради, але питання про будівництво на Березняківській і землевідведення не було розглянуто", - підкреслив він.

Також Сотников підкреслив, що влада Києва хоче скасувати місцеве самоврядування на рівні районів міста, що і має вирішувати проблеми конкретного киянина.

Раніше в понеділок Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що скасував рішення про виділення для будівництва житлового будинку земельної ділянки на вулиці Березняківській, 12.

Черновецький також відзначив, глава Дніпровської райдержадміністрації Олександр Сотников має бути притягнутий до адміністративної відповідальності за фальсифікацію протоколів громадських слухань щодо будівництва даного об'єкта.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування