Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не застосовує адмінресурс, просто губернатори впливові

Вівторок, 3 липня 2007, 14:59

Звинувачення губернаторів-членів "Нашої України" у використанні адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії є жалюгідними проявами політичної боротьби.

Так заступник голови партії "Наша Україна" Ігор Кріль прокоментував заяву екс-депутата від Партії регіонів Олексія Радзієвського про можливість використання Петром Олійником адмінресурсу у Львівській області, повідомляє прес-служба партії.

"Спроби обвинувачення губернаторів – членів партії "Наша Україна" - у використанні адмінресурсу під час виборчої кампанії є жалюгідними. Подібні заяви варто розглядати лише як прояви політичної боротьби", - сказав, зокрема, він.

Заступник голови партії нагадав, що "свого часу "Наша Україна" пропонувала розподіл політичних та адміністративних посад як в органах центральної влади, так і на місцях, проте саме "регіонали" "зарубали" цю ініціативу".

"Голови державних обласних адміністрацій є передусім політичними фігурами, впливовими людьми у своєму регіоні, які представляють інтереси виборців", - зазначив Кріль.

"Тому наші губернатори можуть і повинні очолювати виборчі штаби "Нашої України" в областях. Тим більше, що під час виборчої кампанії вони підуть у відпустку", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...