Соціалісти обзивають Тимошенко мадам Брошкіною і розраховують на Веселі Боковеньки

Вівторок, 3 липня 2007, 22:18

Соціалісти розраховують на те, що візьмуть на виборах більше трьох відсотків голосів за рахунок електорату з глибинки.

Про це заявив в ефірі 5 каналу лідер фракції СПУ Іван Бокий.

"Є соціологи, які дають нам 3,7%. І наші опоненти вивчають саме ці рейтинги", - заявив він на репліку ведучого, що солідні соціологічні компанії не дають СПУ більше 2%.

"Ця війна рейтингів завжди використовувалась, щоб саме соціалістів будь-що деморалізувати на минулих виборчих кампаніях. Вона використовується і зараз", - додав він.

"Питання ж не в тому, що каже соціологія. Соціологія, вибачте, ще тільки стає на ноги в Україні, і не така вона вже в нас і точна... Крім того соціологія не працює на хуторі Пелехівщина і селі Веселі Боковеньки. У глибинці не працює українська соціологія. А наша партія якраз працює", - заявив Бокий.

Він відкинув тезу про можливий провал СПУ на виборах.

"Це теревені, які точаться з ініціативи відомих політичних гравців, ну мадам Брошкіної української політики і ще деяких... Ви прекрасно знаєте про кого я говорю – про Юлію Володимирівну і про її нових соратників, ну нового політичного клоуна, який там теж щось розказує", - заявив Бокий, але не ризикнув назвати "клоуна" на ім'я.

Лідер фракції СПУ звинуватив інші політичні сили, зокрема БЮТ, у спробі зайняти їхню лівоцентристську нішу.

Бокий також поскаржився, що програму СПУ завадила виконати відсутність "підтримки олігархічної більшості у залі".

"Олігархічними є і БЮТ, і "Наша Україна", і в Партії регіонів є багато таких людей, у яких великі кишені, але вони не дуже думають про соціальний мир у країні", - заявив він.

"Ми не приховували, що йдемо у союз із партією, з якою у нас абсолютно різні ідеологічні програми. І те, що і ПР представлений великий капітал – це теж не секрет". Але це ж не означає, що в нас був якийсь вибір. Об'єднання з БЮТ і "Нашою Україною" давало то й же самий результат. Критична маса великого капіталу в цих фракціях така ж як і у Партії регіонів", - пояснив Бокий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування