Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко запевнив Буша, що Україна рухатиметься за взірцем США

Середа, 4 липня 2007, 10:57

Президент Віктор Ющенко привітав президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша з нагоди національного свята – Дня незалежності.

"Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання", - цитує прес-служба президента привітання Ющенка.

У вітанні сказано, що "мільйони американських громадян, а також друзів Сполучених Штатів по всьому світу святкують сьогодні разом день народження великої нації, яка стала взірцем свободи, демократії, вільної ринкової економіки та стандартів життя для усього людства".

"Ми горді з того, що Сполучені Штати завжди були й залишаються щирим другом та надійним партнером України. Із перших днів існування молодої української держави США стали її помічником, порадником на непростому шляху впровадження політичних і ринкових реформ, розбудови інституцій державності та пошуку належного місця на міжнародній арені", - наголошує Ющенко.

Президент зазначає, що "упродовж останніх 15 років було закладено міцну основу українсько-американських взаємин, які наразі сягнули рівня справжнього стратегічного партнерства".

"Глибоко переконаний, що співробітництво між нашими країнами, яке охоплює найрізноманітніші сфери політичного, економічного та культурного життя, і надалі поглиблюватиметься на основі традиційної дружби і високого рівня взаєморозуміння", - зазначається у вітанні Бушу.

"Хочу запевнити Вас, що попри всі труднощі перехідного періоду та становлення молодої демократії Україна впевнено та неухильно продовжуватиме рухатися до розбудови громадянського суспільства і сучасної ринкової економіки, повноцінної інтеграції до європейських та євроатлантичних структур", - наголошує Ющенко.

Користуючись нагодою, Ющенко також побажав Бушу "міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя та натхнення у Вашій важливій державній діяльності, а дружньому американському народу – миру і процвітання".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...