У "Нашій Україні" кажуть, що Мороз загрався в "театр абсурду"

Середа, 4 липня 2007, 12:01

Депутат 5 скликання, член президії "Нашої України" Юрій Ключковський заявляє, що спікер Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз, ініціюючи позачергову сесію парламенту, демонструє "правову сваволю" і "повний театр абсурду".

"Зміни до Конституції не можуть розглядатися на позачерговій парламентській сесії. Це чітко прописано і в Основному законі, і в роз’ясненнях Конституційного Суду з цього приводу", - зазначив він, коментуючи заяву Мороза про можливість скликання позачергової сесії Верховної Ради, на якій розглядатимуться зміни до Конституції.

За словами Ключковського, "ще одне принципове застереження – проект змін до Конституції не пройшов висновку КС, тому не може взагалі розглядатися Верховною Радою, це буде грубим порушенням Основного закону".

"Я вже мовчу про те, що ця Верховна Рада неправочинна, бо в ній немає 300 депутатів", - наголосив він, нагадавши, що 150 народних обранців склали свої повноваження, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За словами Ключковського, "відбувається нагромадження такої кількості юридичних перешкод для розгляду парламентом будь-яких нормативно-правових актів, в тому числі і змін до Конституції, що можна тільки щиро дивуватися з тої правової сваволі, яку сьогодні демонструє голова парламенту 5 скликання".

"Це повний театр абсурду", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування