Ніколаєнко натякає на непомірний апетит відомства Рудьковського

Середа, 4 липня 2007, 12:32

Міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко (СПУ) заявляє про завищення "Укрзалізницею" (міністр транспорту – Микола Рудьковський, СПУ) розмірів відшкодування транспортних пільг для студентів.

Про це він заявив журналістам, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Міністр повідомив, що зараз контрольно-ревізійне управління перевіряє об'єктивність цифр, які "Укрзалізниця" виставляє на проплату Міністерству освіти і науки.

"КРУ побачило, що в "Укрзалізниці" високий апетит у порівнянні з тим, що дає бюджет, і всюди ці апетити не виправдані", – заявив Ніколаєнко.

Міністр не став називати конкретні цифри, лише спрогнозував, що, коли КРУ закінчить перевірку, воно заявить, що "Укрзалізниця" іноді називає більші цифри, ніж вони є насправді.

Як повідомлялося, у 2006 "Укрзалізниця" обвинувачувала Міністерство сім'ї, молоді і спорту в ігноруванні необхідності включення в державний бюджет-2007 фінансування витрат на залізничне перевезення дітей пільгової категорії, а також заявила про готовність відмовитися від перевезення пасажирів-пільговиків з жовтня у випадку неприйняття обласною владою заходів для компенсації їй витрат.

У листопаді 2005 року "Укрзалізниця" ініціювала введення адресних грошових доплат замість безплатного проїзду для пільгових категорій пасажирів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування