Тяганина із закордонними паспортами сталася через заступника Цушка?

Середа, 4 липня 2007, 13:17

Затримки з відправленням уже персоналізованих закордонних паспортів в ОВІРи обумовлені бюрократичною тяганиною, затіяною заступником міністра МВС Віктором Сусловим.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії "ЄДАПС", яка виготовляє документи.

"Станом на 10 годину 04.07.07р. Консорціум "ЄДАПС" виготовив і персоналізував 11 тис. закордонних паспортів громадян України. Державне підприємство "Державний центр персоналізації документів" МВС України (далі – ГП "ГЦПД"), що здійснює персоналізацію закордонних паспортів і входить у Консорціум "ЄДАПС" 04.07.07р. одержало з головного обчислювального центра України ще 3 тис. заявок на оформлення паспортів і в суворій відповідності з графіком, приступило до їх персоналізації. Потужності підприємства дозволяють персоналізувати від 150 до 170 закордонних паспортів на годину", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Прес-служба Консорціуму "ЄДАПС" відзначає, що затримки з відправленням уже персоналізованих документів в ОВІРи "обумовлені бюрократичною тяганиною, затіяною заступником міністра МВС Віктором Сусловим, який не підписав з виробником документів низки доповнень до генерального контракту на виробництво закордонних паспортів".

"Однак, пізно ввечері 03.07.07р. усі додаткові угоди таки були підписані представниками МВС і Консорціуму "ЄДАПС", - йдеться в повідомленні.

"Це відкрило можливість передати вже готові документи на місця в ОВІРи. При цьому слід зазначити, що відповідно до умов генерального контракту і низки доповнень до нього Консорціум "ЄДАПС" не робить доставку документів – це завдання спеціальних підрозділів МВС", - відзначає прес-служба.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування