Ющенко вимагає від Януковича розібратися з тарифами

Середа, 4 липня 2007, 13:37

Президент Віктор Ющенко вимагає від уряду до кінця липня прийняти рішення, необхідні для врегулювання цін та тарифів на житлово-комунальні послуги відповідно до указу президента.

Йдеться зокрема про вдосконалення нормативно-правових актів, які регулюють формування тарифів, повідомляє прес-служба президента.

До закінчення І півріччя 2007 року відповідальні органи виконавчої влади спромоглися підготувати лише проекти зазначених документів – тоді як вони мати бути затверджені ще в першому кварталі, відзначає Глава держави в листі до прем’єр-міністра Віктора Януковича.

Реклама:

"Така виконавська дисципліна негативно впливає на імідж влади у суспільстві, призводить до зневірення людей щодо відповідальності та спроможності держави швидко та ефективно захищати інтереси населення. Складається враження, що Уряд не зацікавлений оперативно врегулювати проблеми необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги", – наголошує президент.

Враховуючи виключну соціальну значимість тарифних питань, Ющенко також вимагає проведення службового розслідування стосовно посадовців, які допустили порушення термінів виконання указу "Про заходи щодо врегулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги".


ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...