Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пояснив бізнесменам, чому його не треба питати про рейдерство

Середа, 4 липня 2007, 16:36

Президент Віктор Ющенко вважає, що рейдерство в Україні неможливо побороти без знищення корупції в парламенті.

Про це Ющенко заявив на зустрічі з великими бізнесменами у середу.

"Якщо ми разом з вами дозволяємо існувати політичній корупції, то не питайте мене, чому існує рейдерство. Рейдерство – це рідна сестра політичної корупції", - сказав Ющенко.

Він підкреслив, що і ринок землі не існує в Україні, тому що "найбільші землевласники сидять у парламенті".

"Якщо ми не зупинимо політичну корупцію, то не питайте, чому існують відкати ПДВ, чому ПДВ не виплачується", - сказав Ющенко.

Президент наголосив, що "процеси в політичній сфері не є драмою".

"Нам треба винести уроки. Українська демократія не повинна починатися з того, що під час виборів пачками можуть перекупатися голоси. Українська демократія не повинна дозволяти, коли пачками в українському парламенті продаються мандати", - додав Ющенко.

Він звернувся до присутніх бізнесменів: "Багато хто з вас був у стінах парламенту, і ви знаєте, з якого часу нам залишилась ця спадщина".

"Це не історія останніх 8 місяців. Я пам’ятаю: закінчились вибори 2002 року, і як формували керівництво Верховної Ради, які мідні труби проходили депутати, щоб відстояти свої позиції", - додав він.

У зустрічі Ющенка з підприємцями взяли участь Таріел Васадзе, Ігор Воронін, Олександр Дубілет, Костянтин Жеваго, Вадим Новінський, Лев Парцхаладзе, Сергій Тигіпко, Валерій Хорошковський, Олександр Ярославський та інші.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...