У літака Яценюка відмовив двигун?

Середа, 4 липня 2007, 21:41

На літаку міністра закордонних справ Арсенія Яценюка, який у вівторок летів з Косова до Києва, виникла позаштатна ситуація.

Про це заявив міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, який прибув в аеропорт "Бориспіль", повідомляє НТН.

"Під час польоту з Приштина в Бориспіль виникла позаштатна ситуація, яка вимагала втручання підрозділів МНС. Сьогодні працює урядова комісія", - сказав він.

Водночас Шуфрич не уточнив, які саме неполадки мав літак, наголосивши на професіоналізмі роботи пілотів під час позаштатної ситуації.

Як повідомляє НТН, чартерний рейс із Косова мав приземлитися у Борисполі у вівторок о 20 годині, проте "аеробус торкнувся землі о пів на дванадцяту ночі".

За словами журналістів каналу, Яценюка зустрічали "знервовані" Шуфрич та віце-прем’єр Олександр Кузьмук.

"На посадковій смузі міліція, швидка та пожежники. Журналісти, що летіли разом з українськими дипломатами, були здивовані", - йдеться у сюжеті НТН.

"Придивляємося – міліція, швидка допомога, МНС. Що таке – теж не зрозуміло. І в момент, коли подали трап до літака, по салону пішла пошепки репліка – с півдороги ми летіли на одному моторі", - розповіла пасажирка літака Дарка Оліфер.

За словами експертів, відмова двигуна на Ту-134 "явище рідкісне, але можливе, проте і на одному з двох моторів машиною можна керувати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування