Ющенку висловили подяку і обіцяють подарунок до осені

Четвер, 5 липня 2007, 12:19

Процес формування єдиної партії на базі блоку "Наша Україна"-"Народна самооборона" розпочнеться ще до виборів.

Про це сьогодні під час своєї прес-конференції сказав лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба партії.

"Ми переконані, що сьогоднішнє рішення про об’єднання демократичних сил – остаточне і дає надію усім патріотичним виборцям, на те, що розпорошеність демократичних сил, їхнє взаємопоборювання відійшло у минуле", - сказав він.

"Сьогодні також ми погодили всі інші документи, які відкривають дорогу для створення - після виборчої кампанії - єдиної національно-демократичної партії, яка буде представляти інтереси мільйонів українських виборців", - заявив Кириленко.

"Цей процес відбудеться після виборів, але документально він буде оформлений з’їздами усіх партій ще до початку виборчої кампанії", - запевнив лідер "Нашої України".

Кириленко також підкреслив, що "вирішальна заслуга у сьогоднішньому підписанні Декларації об’єднання демократичних сил – президента України".

"Президент особисто брав участь у величезній кількості консультацій, - зазначив лідер "Нашої України", - тому що був стурбований тією ситуацією, яка впливала на єдність демократичних сил".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News