Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Луценко обіцяє дружити тільки з Тимошенко

Четвер, 5 липня 2007, 14:23

Блок "Наша Україна"-"Народна самооборона" не створюватиме в майбутньому парламенті коаліції з Партією регіонів, КПУ та СПУ.

Про це на прес-конференції у четвер заявив лідер блоку Юрій Луценко.

За його словами, відповідний пункт передбачено в угоді, підписаній лідерами 10 сил вранці.

Реклама:

"Цей етап для нас пройдений, і я не вважаю за необхідне акцентувати на цьому увагу. Є єдиний союзник для нас – це БЮТ. Ми готові в разі перемоги з ним сформувати уряд", - зазначив Луценко.

"Але ми виходимо з того, що Партія регіонів, СПУ і КПУ для нас не вороги, бо за них голосують наші громадяни. Але сьогодні вони наші опоненти", - заявив Луценко.

Він наголосив, що прізвище прем’єра буде визначене за принципом, схваленим БЮТ і "Нашою Україною" ще перед виборами 2006 року – хто набирає більше голосів, той очолює уряд.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас Луценко не зміг назвати міністерства, на які претендуватиме блок в разі створення коаліції.

"Як тільки ми визначимось зі своїми пріоритетами, ми їх оголосимо. Я думаю, це буде за півтора-два місяці. Ми оголосимо, хто може бути нашим кандидатом на силові структури, хто може бути кандидатом на реалізацію соціальних стандартів, інших пріоритетних речей. Звичайно спочатку ми все це узгодимо з БЮТ, який є нашим союзником", - заявив Луценко.

Серед пріоритетів новоствореного блоку він назвав антикорупційну діяльність, європейський вектор та відновлення ваги малого і середнього бізнесу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування