Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Луценко візьме в парламент тільки тих, хто піде в партію

Четвер, 5 липня 2007, 14:43

Сили, які відмовляться створювати єдину партію на базі блоку "Наша Україна" - "Народна самооборона", не потраплять до парламенту.

Про це заявив лідер новоствореного блоку Юрій Луценко.

"У липні кожна політична сила прийме рішення про входження в Блок, і - до завершення поточного календарного року - злиття в єдину партію. Ті , хто не прийме таке рішення, не буде учасником блоку. Перепусткою до Блоку буде рішення з’їдів", - наголосив він, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Луценко також зазначив, що до 2 серпня треба провести з’їзди партій, які висунуть своїх кандидатів у депутати, а не раніше 7 серпня провести спільний міжпартійний з’їзд і представити загальний список блоку.

Він повідомив, що відповідно до раніше досягнутих угод "Народна самооборона" отримала в блоці 25%, 21% – "Правиця" та інші партії, а решту віддано "Нашій Україні".

Луценко також наголосив, що блок – це не лідерське об'єднання, а команда.

"На відміну від вождистських проектів – це проект команди, де кожен має серйозну підтримку", - заявив він.

"Я пишаюся, що люди, які, можливо, по-різному думають, знайшли в собі мужність поступитися амбіціями заради майбутнього України", - зауважив він.

Луценко також підкреслив, що формування першої десятки було прозорим та відкритим.

"Ми провели соціологічне дослідження і визначили лідерів народних симпатій. Перше місце у цьому рейтингу посідає президент Ющенко", - сказав він, запевнивши, що представники усіх десяти політичних сил будуть представлені в списку блоку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...