Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюка, Костенка й Матвієнка не взяли в "10" НУ-НСу через вік?

П'ятниця, 6 липня 2007, 09:33

При виборі першої десятки списку виборчого блоку "Наша Україна – Народна самооборона", крім популярності кандидата та вміння працювати на спільний результат, мав враховуватись також фактор молодості.

Про це заявляє 10-й за списком член блоку від "Народної самооборони", журналіст Володимир Ар’єв на сторінках газети "Дело".

"Я не був присутній при створенні першої десятки мегаблоку демократичних сил, тому як відбувалася процедура і хто які важелі застосовував, мені не відомо. Однак із попередньої інформації можу сказати, що мали враховуватися такі критерії: популярність серед людей, вміння працювати на спільний результат і дуже важливим фактором була молодість", - заявив він.

Крім того, за словами Ар’єва, "список формувався не за принципом вписати лідерів блоку в першу десятку, а представити виборцям нові обличчя, які формуватимуть нову політику".

"Оскільки я входив до першої п’ятірки "Самооборони", то, думаю, мене і пропонували в прохідний список. Колеги повідомили, що президент особисто підтримав мою кандидатуру", - додав журналіст.

При цьому Ар’єв наголошує, що його не цікавило, який у нього буде номер у списку блоку, "але коли я дізнався із новин, що маю честь бути в першій десятці, то був приємно вражений".

"Мене друзі привітали, а дружина поспівчувала", - розповів він.

"Я розумію, що це велика відповідальність, і ставлюся до свого становища дуже тверезо, бо треба показати себе і виправдати довіру, а я тут новачок. Це схоже на ситуацію в футболі, коли молодому гравцеві дають можливість продемонструвати свої якості і вміння", - зазначив Ар’єв.

Як відомо, у четвер 10 партій підписали Декларацію об’єднання демократичних сил, яка по суті є форматом виборчого блоку.

У першу "10" виборчого списку блоку, на сьогодні, ввійшли Юрій Луценко, В'ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Ольга Герасим'юк, Віктор Балога, Ксенія Ляпіна, Руслан Князевич та Ар'єв.

У першій "10" блоку немає жодного представника із блоку "Рух – Українська правиця", в який входить Народний Рух України (лідер - Борис Тарасюк), Українська народна партія (Юрій Костенко) та УРП "Собор" (Анатолій Матвієнко).


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
15:02
У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил
14:57
ЗМІ: Франція пропонує ЄС нові санкції для боротьби з російською дезінформацією
14:55
ВРП схвалила звільнення судді Тандира, який збив на смерть нацгвардійця 
Усі новини...