Цушка поки що залишили у спокої

П'ятниця, 6 липня 2007, 13:27
Апеляція Генеральної прокуратури, подана після рішення Печерського райсуду, який заборонив порушувати справу проти Василя Цушка, на даний момент залишено без розгляду.

Про це повідомив генеральний прокурор Олександр Медведько, відповідаючи на питання журналістів.

За його словами, "письмової відповіді з поясненням причин ГПУ не отримала, однак за усною інформацією, апеляція залишена без уваги".

"Прокурор, який веде цю справу, цікавився в Печерському суді, і за усною інформацією секретаря, наша апеляція поки що залишена без руху, оскільки у судді є претензії до її змісту, на її думку апеляція внесена з порушенням кримінально-процесуального законодавства."

"Загалом за словами Медведька, після подій в Генпрокуратурі наприкінці минулого місяця порушено чотири кримінальні справи – за самовільне захоплення будівлі Генпрокуратури, за перешкоджання діяльності правоохоронним органам, а також дві справи за перевищення владних повноважень".

За словами Медведька по цих справах тривають слідчі дії. Зокрема, допитуються свідки, призначаються експертизи, проглядаються відеозаписи подій.

На уточнююче запитання," Так там дві справи по Гелетею?" він відповів: "ні, по Гелетею одна справа".

Як відомо раніше Печерський райсуд столиці своїм рішенням заборонив ГПУ порушувати справу за перевищення владних повноважень Цушком, мотивувавши це "відсутністю складу злочину" голови МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування