Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко каже, що в НУ-НСі немає "палочної" дисципліни

П'ятниця, 6 липня 2007, 16:10

Лідер "Нашої України", 2-й номер у списку виборчого блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко заявляє, що ревізії домовленостей від 5 липня про формування єдиного виборчого блоку на основі 10 партій не буде.

"Підписана вчора Декларація є дієвим документом. Ми відкидаємо будь-яку ревізію досягнутих вчора за участю Президента домовленостей", - заявив він на брифінгу в п’ятницю, повідомляє прес-служба блоку.

На переконання Кириленка, найболючіший етап об’єднання всіх патріотичних демократичних сил спочатку в єдиний блок, а потім в одну партію, був пройдений у четвер.

"Решта – це робочі моменти. Звичайно, будуть дискусії, адже ми - демократичні партії. У нас немає "палочної" дисципліни. Але в кожній політичній силі-учасниці угоди є необхідна кількість прихильників ідеї утворення великого блоку, а згодом - партії. Саме тому вчорашнє підписання декларації стало можливим", - наголосив він.

Водночас, Кириленко повідомив, що стосовно "осіб від кожної політичної партії майбутнього блоку, які можуть висловлюватися з приводу загальнонаціональних проблем", буде ухвалене спеціальне рішення політичної ради блоку.

"Це буде добровільне обмеження для всіх політичних партій. Ми будемо його виконувати протягом всієї виборчої кампанії беззастережно", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування