Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає, що "барон" Мороз чинить заколот

П'ятниця, 6 липня 2007, 16:46

Президент Віктор Ющенко пояснює, що розпустив парламент для захисту вибору українських громадян і вважає те, що сталося в останні місяці заколотом.

Про це Ющенко заявив під час урочистого зібрання з нагоди 75-річчя Донецької області.

"Те, що відбувалося впродовж останніх місяців у нашому парламенті, я сприймаю як заколот. Це не конфлікт особистостей і, навіть, не політика, це зрада думки і волі людей", - заявив Ющенко.

"Я ціную думку кожного політичного опонента, однак я ніколи не змирюся з шахраями, які брутально порушують Конституцію України, провокують протистояння між людьми, які зіштовхують кожного, хто хоче працювати заради української держави", - зазначив Ющенко.

"Я зупинив цей безлад не для політики, а для захисту прав на вибір кожного з нас. Нам потрібні нові і справедливі правила життя", - додав він.

Ющенко підкреслив, що парламент має працювати в інтересах громадян.

"І не бути зібранням баронів, які ховаються від закону", - наголосив він і вкотре зазначив, що наполягає на скасуванні необмеженої депутатської недоторканості.

"У парламент повинні йти професіонали, здатні жити державними і суспільними інтересами...їхнє завдання – об'єднати зусилля для створення нової редакції Конституції, розробити системні реформи", - додав президент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування