Червоненко розповів, як у "Нашій Україні" його обікрали

Понеділок, 9 липня 2007, 13:47

Губернатор Запоріжжя Євген Червоненко заявляє, що швидше за все не буде фінансувати передвиборчу кампанію "Нашої України" – "Народної Самооборони".

"Я вже фінансував "Нашу Україну" у Запоріжжі на виборах 2006 року, коли рейтинг "помаранчевого" руху був мінус, а не плюс. Я давав великі гроші, половина з яких була вкрадена", - сказав Червоненко в інтерв'ю "Делу".

Він також сказав, що з початком передвиборчої кампанії має намір піти у відпустку.

"У той момент, коли будуть опубліковані списки і почнеться виборча кампанія, я візьму відпустку і буду робити те, що мені скаже партія. До цього моменту я — губернатор. Якщо ви говорите про пустопорожні "тьорки", які досі ведуться, то я в них участі не беру. Мене туди не кликали, а якщо запитують мою думку, я її кажу. Кажу тихо, але усі чують. Зараз я роблю все для "Нашої України" у Запорізькій області", - сказав Червоненко.

На питання, на яку посаду він претендує після виборів, Червоненко відповів:

"Пам’ятаєте єврейську мудрість? Хочеш насмішити Бога — розкажи про свої плани. Я буду там, де потрібен президенту і тій коаліції, яка утвориться".

"Якщо не потрібний буду партії, вийду зі списку. Але з "Нашої України", як один з її творців, я не вийду з принципу. Там щось ділять, але я не збираюся в цьому брати участь. Моя правда в цьому питанні часто не подобається занадто "національно свідомим", не подобається тим, хто любить мутні процеси", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News