Азарову не сподобалося, як Ющенко поговорив з олігархами "за життя"

Понеділок, 9 липня 2007, 15:53

Перший віце-прем`єр Микола Азаров не задоволений зустріччю президента Віктора Ющенка з представниками вітчизняного бізнесу, яка пройшла 4 липня.

"Я б не так будував ці зустрічі бізнесу з керівництвом країни" - заявив Азаров в ефірі Першого національного телеканалу, повідомляє УНІАН.

Насамперед, на його думку, такі зустрічі мають закінчуватися конкретними рішеннями.

"Якщо ми говоримо про законодавство, то треба знати, що ось на зустріч винесені такі-то проекти законів, і ми домовилися такі-то проекти провести через Верховну Раду і ухвалити. Якщо йдеться про нормативні документи - наприклад, когось не влаштовують транспортні тарифи, я умовно кажу, - отож, зустріч має бути закінчена рекомендацією уряду в такі-то терміни реалізувати політику зниження, підвищення чи диференціювання тарифів", - вважає Азаров.

"А говорити "за життя", про те, що в нас політична корупція, і не навести жодного факту, люди, що володіють владою, не мають права. Якщо ти знаєш, що є політична корупція - наведи факт, що цей народний депутат узяв такий-то хабар і його покарано. Тоді є сенс. А просто розповідати про те, про що говорять домогосподарки, прості люди, можновладці не мають права", - додав він.

Водночас Азаров вважає, що зустріч, яка пройшла 4 липня, була корисною.

"Зустріч з керівниками промисловості - це завжди як би оцінка ситуації, завжди барометр, в якому напрямку рухається уряд. І мені було приємно, що ми деякі проблеми взагалі не розглядали, які раніше розглядали. Отже, уряд вирішив ці проблеми", - зазначив він.

Як відомо, 4 липня Ющенко провів зустріч з представниками великого національного бізнесу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування