У Симоненка готові підтримати ідею Кириленка і Луценка

Середа, 1 серпня 2007, 11:27

Комуністична партія України проголосує за зміни до Конституції щодо скасування необмеженої депутатської недоторканності.

Про це під час робочої поїздки до Рівненської області заявив перший заступник голови Верховної Ради 5 скликання, комуніст Адам Мартинюк, повідомляє прес-служба КПУ.

Водночас він зауважив, що недоторканність – це особливість притягнення народних депутатів до відповідальності лише за згодою Верховної Ради, але не було жодного випадку, щоб парламент не дав такої згоди.

Перший віце-спікер також наголосив, що "для відновлення соціальної справедливості в Україні має бути встановлена диктатура закону, щоб він був однаковим для всіх".

Крім того, Мартинюк зазначив, що розклад політичних сил у парламенті після позачергових виборів майже не зміниться, а, отже, буде затверджений такий самий склад уряду.

Як відомо, скасування депутатської недоторканності ініціював блок демократичних сил "Наша Україна – Народна самооборона", фактично зробивши цю ідею передвиборчим гаслом.

На разі, представники НУ-НС проводять у різних областях України акцію зі збору підписів за скасування недоторканності. Відповідні зобов’язання вже привселюдно підписали у Києві лідери блоку, зокрема, Юрій Луценко та В’ячеслав Кириленко.



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News