Кириленко каратиме однопартійців за слова про дружбу з януковичами

Четвер, 2 серпня 2007, 11:16

Члени партії "Народний Союз "Наша Україна" нестимуть партійну відповідальність за будь-які висловлювання про можливість коаліції з Партією регіонів.

Про це заявив лідер партії В’ячеслав Кириленко, виступаючи на з’їзді НСНУ.

"З листопада минулого року ми не ведемо мову про жодну коаліцію з Партією регіонів. Ми вже мали такий сумний досвід і розчарування виборців, і зараз ми виправляємо те розчарування", - сказав він.

"Тому я хочу попередити і застерегти від будь-яких заяв про можливу коаліцію з Партією регіонів. Будь-яка позиція, яка не співпадатиме з угодою Блоку (що передбачає створення коаліції демократичних сил) дезавуюватиметься, а ті, хто оприлюднюватиме таку думку, нестимуть партійне покарання", - додав Кириленко.

Він нагадав, що партія підписала угоду про спільну опозиційну діяльність та створення коаліції в майбутньому парламенті з БЮТ.

"Ця угода передбачає коаліцію лише демократичних сил, і ми будемо боротись за більшість "Наша Україна" – БЮТ, яка візьме відповідальність за початок змін на краще", - заявив Кириленко.

"Ми не говоримо про діяльність в опозиції в майбутньому парламенті. Ми були б неправі, якби йшли на вибори з такою позицією. Ми повернемо собі довіру виборців, що дозволить нам сформувати більшість і уряд. Інших завдань і цілей ми не ставимо", - запевнив лідер "Нашої України" під оплески зали.

Після виступу Кириленка з’їзд ухвалив рішення про створення Блоку "Наша Україна" – "Народна Самооборона".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування