"Наша Україна" йде на вибори з "відкритим обличчям", щоб повернути довіру

Четвер, 2 серпня 2007, 11:30

"Наша Україна" обіцяє зробити все, щоб повернути довіру виборців, втрачену за попередні роки.

Про це заявив лідер партії В’ячеслав Кириленко, виступаючи на з’їзді НСНУ у четвер.

"Ми йдемо на вибори з відкритим обличчям. Ми зробимо все, щоб виборці, які розчарувалися в нас, в політиках і політиці взагалі, знову повірили, що є люди, які готові захистити завоювання українського народу", - сказав він.

Криленко нагадав, що зобов’язанням №1 майбутнього Блоку "Наша Україна" – "Народна Самооборона" є скасування депутатської недоторканності.

Він також підкреслив, що політрада "Нашої України" ухвалила рішення, що жоден кандидат від партії в депутати не отримає "ні першого, ні 450-го місця у Блоці, якщо не напише заяву про відмову від депутатської недоторканності і не зобов’яжеться проголосувати за закон і зміни до Конституції з цього приводу".

"Тому ми закликаємо і чужих, і своїх, якщо такі лишилися, не йти в парламент, щоб сховатися там за мандатом, бо тепер в парламенті не ховатимуться за мандатом", - заявив Кириленко.

Він також підкреслив, що скасування депутатської недоторканності дозволить реалізувати ще передвиборче гасло президента Віктора Ющенка про те, що злочинці мають сидіти у тюрмах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування