Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко пообіцяв почистити депутатам і міністрам кишені

П'ятниця, 3 серпня 2007, 11:37

"Наша Україна – Народна самооборона" обіцяють після виборів ліквідувати пільги та спецпенсії депутатам і міністрам.

Так голова політради блоку "Наша Україна - Народна самооборона" В'ячеслав Кириленко прокоментував проект змін до закону про Кабінет міністрів, внесений урядом Віктора Януковича.

"Намір уряду встановити високі спецпенсії міністрам усіх урядів УРСР є цинічними та аморальними", - заявив Кириленко.

"У той час, як мільйони трудових пенсіонерів очікують зростання пенсій і вимагають від влади покінчити із пенсійною зрівнялівкою, уряд Януковича займається покращенням життя високопосадовців і пропонує збільшити пенсії колишнім міністрам майже до рівня міністерської зарплати", - зазначив він.

"Одночасно уряд роздуває штати міністерств та відомств для працевлаштування оточення Януковича. Лише за 8 місяців діяльності уряду кількість віце-прем'єрів зросла до шести, введено 43 нові посади заступників міністрів і держкомітетів", - заявив Кириленко.

"Зокрема, у МВС за півроку уряду Януковича введено чотири нових посади заступників міністра. Їх кількість сягнула одинадцяти", - уточнив він.

Представник "Нашої України – Народної самооборони" зауважив, що "на щастя, після виборів буде нова більшість та новий уряд, який перешкодить реалізації цих цинічних планів".

"Навпаки, ми ліквідуємо всі пільги та спецпенсії депутатам та міністрам, а пенсії для трудових пенсіонерів збільшимо в середньому на 35 відсотків", - додав Кириленко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування