Литвин об'єднався з "трудовиками" і оголосив п'ятірку

П'ятниця, 3 серпня 2007, 12:29

Народна партія і Трудова партія України створюють виборчий блок політичних партій "Блок Литвина".

Таке рішення було ухвалено на засіданні 3-го етапу 9-го з'їзду Народної партії в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Рішення було ухвалено одноголосно.

Відповідно до рішення, Народна партія разом із Трудовою партією України створює виборчий блок "Блок Литвина" і уповноважила голову Народної партії Володимира Литвина підписати відповідну угоду про створення такого блоку.

Крім того, заступника голови Народної партії Сергія Гриневецького уповноважили представляти партію в керівному органі виборчого блоку.

Литвин, виступаючи на з'їзді, підкреслив, що рішення про створення блоку з трудовою партією України було ухвалено після довгих консультацій і ґрунтувалося на тому, що "ідейно, політично й у людському вимірі" для Народної партії "родинна" Трудова партія України.

Крім того, Народна партія затвердила виборчий список із 170 кандидатів у народні депутати на виборах до Верховної Ради 30 вересня.

До першої п'ятірки увійшли: Литвин, заступник голови Народної партії, екс-голова Одеської обладміністрації Сергій Гриневецький, голова Дніпропетровської регіональної організації партії Микола Деркач, голова Миколаївської регіональної організації партії, в. о. Миколаївської обладміністрації Олег Гаркуша, голова Шевченківської районної адміністрації Києва Віктор Пилипишин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування