У МТС кажуть, що держструктури проводять тендери на зв'язок

П'ятниця, 3 серпня 2007, 12:53

Генеральний директор "МТС-Україна" Павло Павловський відзначає, що більшість державних структур, які користуються послугами мобільного зв'язку, проводять тендери.

"(У нас) МЗС обслуговується, Адміністрація президента, Нацбанк України, Мінфін, Мін'юст. І це тільки мала частина списку. Вони є для нас такими ж клієнтами, як і комерційні організації, особливо ми їх не виділяємо", - сказав він в інтерв'ю "Делу".

При цьому Павловський наголосив, що в МТС "є окремий підрозділ, який займається корпоративними клієнтами, враховує їхні побажання, розробляє спеціальні проекти за запитом".

"Більшість держструктур проводять тендери. У них, як правило, беруть участь оператори, не дилери. До того ж часто участь оператора є обов'язковою умовою тендера. Якщо говорити про більш дрібних корпоративних клієнтів чи обслуговування окремих підрозділів, з ними можуть працювати дилери", - зазначив він.

На запитання щодо інформаціі, яка з'явилася в "Українській правді", про те, що МВС при міністрі Юрієві Луценку обслуговувався в UMC за посередництвом компанії "Українські новітні телекомунікації", фінансовим директором якої є дружина Луценка, гендиректор "МТС-Україна" відповів:

"Це запитання не до мене. Усі наші дії знаходяться в межах правового поля. Ми – відкрита компанія, наші акції торгуються на Нью-Йоркській біржі, що накладає на нас додаткову відповідальність. Мені нічого коментувати".

Крім того, відповідаючи на відповідне запитання журналіста, Павловський зазначив, що "технічно у відкритому радіопросторі вести прослуховування може хто завгодно".

"Це робиться за допомогою дуже дорогого устаткування. Проконтролювати це ми не можемо. Що стосується наших систем, то вони цілком захищені, наші абоненти можуть не хвилюватися", - підкреслив він.

Також Павловський зазначив, що середньостатистичний абонент мобільного зв'язку в Україні розмовляє по телефону в 6 разів менше, ніж рядовий американець.

"Сьогодні середній українець розмовляє по мобільному телефону 130-140 хвилин на місяць. Для порівняння француз говорить близько 250 хвилин на місяць, фін – більше 400, а американець – понад 800 хвилин", - розповів він.

"Я вважаю, що в Україні середня кількість хвилин на місяць легко може піднятися до 200 (за умови привабливості тарифів, звичайно). Саме тому наші тарифи сконструйовані таким чином, щоб стимулювати ріст користування послугами", - зазначив Павловський.

За його словами, в МТС-Україна щодо роумінгу "є преференційні умови по тарифах усередині мережі МТС по п'ятьох країнах, і зараз ми плануємо зробити сюрприз абонентам по інших країнах спеціально до оксамитного сезону".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...