Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича побачили, як весь світ аплодує його уряду

П'ятниця, 3 серпня 2007, 15:07

У Партії регіонів заявляють, що позитивні досягнення роботи уряду Віктора Януковича визнані на міжнародному рівні.

Про це сказано в заяві прес-служби Партії регіонів, присвяченій річниці роботи уряду Януковича.

"Досягнення уряду Януковича в соціально-економічній і гуманітарній сфері відзначають провідні міжнародні експерти", - йдеться в ньому.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, у квітні 2007 року моніторинговий комітет Всесвітнього банку зареєстрував в Україні одне із найстрімкіших за останні кілька років, у порівнянні з іншими країнами з перехідною економікою, зниження рівня бідності.

"Про безумовне визнання міжнародним співтовариством успіхів уряду Януковича в напрямку стабілізації соціально-економічної ситуації в країні свідчить і рішення керівництва УЄФА про проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року", - сказано в заяві.

У партії відзначають, що позитивні оцінки впливових міжнародних організацій роботи чинного Кабінету Міністрів, "який, незважаючи на складну політичну ситуацію в країні, домігся істотних позитивних результатів у всіх сферах суспільного і державного життя, є кращим підтвердженням компетентності, ефективності і високого професіоналізму урядової команди Януковича".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування