ЦВК доручає депутатам залишити по 3 фото на пам'ять

П'ятниця, 3 серпня 2007, 17:06
Центрвиборчком на засіданні в п'ятницю затвердив кількість кандидатів у члени окружних та дільничних виборчих комісій від кожної політичної сили.

Відповідно до прийнятої постанови кожна фракція парламенту минулого скликання має надати рівну кількість кандидатів до дільничних комісій: дві особи для маленьких дільниць, три - для середніх і чотири для великих.

Також за рішенням ЦВК, до окружних комісій мають ввійти по три представники від фракції, коаліції і по чотири або п'ять представників від БЮТ та "Нашої України" у порядку почерговості.

Впродовж обговорення цього питання, представниця БЮТ Юлія Швець виступила за рівну кількість представників фракції опозиції в окружних комісіях.

Однак, постанова була прийнята у першопочатковому вигляді дванадцятьма голосами з п'ятнадцяти присутніх.

Окрім цього, ЦВК затвердила форми подань по кандидатурах представників до окружних і дільничних комісій, а також зразки печаток і вивісок цих комісій.

Також рішенням ЦВК погоджено порядок надання фотографій кандидатами у народні депутати – по три фотокартки розміром 9 на 13 з їхніми електронними копіями та порядковим номером кандидата у списку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...