Богословська отримала в Януковича 5 місць

П'ятниця, 3 серпня 2007, 17:16

5 представників партії "Віче" буде включено до виборчого списку Партії регіонів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомила лідер партії Інна Богословська на початку Х з’їзду "Віче".

Богословська повідомила, що вчора на засіданні політради партії було вирішено, що "Віче" недоцільно самостійно брати участь у виборах.

Вона зазначила, що ще в жовтні минулого року Партія регіонів зробила "Віче" пропозицію спільно працювати на розвиток країни.

За словами Богословської, ці дві партії мають багато спільного в економічній політиці, мають спільні погляди на розвиток освіти, соціальної сфери та інші галузі.

На думку Богословської, входження членів "Віче" у виборчий список Партії регіонів дозволить максимально повно реалізувати "План розвитку країни", розроблений партією "Віче" до парламентських виборів 2006 року.

Вона зауважила, що для участі у виборах за списком Партії регіонів представники "Віче" "складуть свої партійні повноваження".

Богословська повідомила, що згідно з домовленістю, до списку Партії регіонів пропонується 5 представників "Віче" включно із нею самою.

Вона зазначила, що три з них будуть мати місця в прохідній частині списку, а двоє - у так званому депутатському резерві.

Богословська пояснила, що у зв’язку з участю п’яти чільних представників "Віче" у виборах за списком іншої партії, сьогоднішній з’їзд замість них обере нових членів політради партії, а також переобере голову партії.

Богословська додала, що на цю посаду пропонується кандидатура голови громадського об’єднання "Віче України" Ігоря Дідковського.

* * *

Партія "Трудова Україна" готова увійти до складу Партії регіонів. ХІ з’їзд партії у п’ятницю вирішив об’єднати політичні зусилля з Партією регіонів і зробити перерву в роботі до 6 серпня.

За словами лідера партії Валерія Коновалюка, "Трудова Україна" не братиме самостійної участі у дострокових парламентських виборах, але він сподівається на об’єднання з близькими за прагненнями та цінностями політичними силами, а саме з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування