Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"УКРАЇНСЬКУ ПРАВДУ" НЕ ПУСКАЛИ НА З’ЇЗД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Субота, 4 серпня 2007, 11:08

Журналіста "Української правди" Сергія Лещенка викреслили зі списку представників ЗМІ, акредитованих на з'їзд Партії регіонів.

Про це Лещенко дізнався у суботу зранку, коли не зміг потрапити на з’їзд.

Лещенко був акредитований напередодні за всіма правилами, оголошеними Партією регіонів.

Представник прес-служби Партії регіонів повідомила, що Лещенка викреслили "за порушення правил зйомок".

При цьому вона не змогла уточнити, про що саме йдеться.

"Ви не допущені на з’їзд згідно зі статтею, яку вам пояснить людина, яка підійде пізніше", - зазначила представник прес-служби.

Пізніше представник Управління державної охорони повідомив, що Лещенко був викреслений у зв’язку з порушенням, на його думку, закону стосовно охорони перших осіб держави.

Він погодився пропустити журналіста у відповідь на обіцянку не порушувати закон, на що Лещенко сказав, що порушення закону визначає суд. Після півгодинної дискусії представник охорони дозволив Лещенку перебування на заході.

Цьому передувало звернення журналістів до Ганни Герман, яка пообіцяла втрутитися в ситуацію.

***

Разом з тим, як повідомляється на сайті партії, X з'їзд Партії регіонів установив рекорд за кількістю акредитованих журналістів. Для висвітлення роботи партійного форуму регіоналів аккредитовалося 498 українських і 39 закордонних представників ЗМІ.

"Подібний інтерес ЗМІ до проведення з'їзду політичної сили в новітній історії України - явище воістину унікальне, що зайвий раз свідчить про значимість сьогоднішньої події", - відзначає прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування