Янукович зустрічатиме кулаки опозиції руками

Субота, 4 серпня 2007, 12:37

Прем’єр Віктор Янукович закликає соратників підтримати об’єднання з іншими політичними силами.

"Як переконати наших опонентів у тому, що єдиний шанс для України вирватися з порочного кола безупинного поборювання один одного - це об'єднання?", - запитав він на з'їзді Партії регіонів.

"Навіть у випадку переконливої перемоги жодна з політичних сил не зможе сформувати стійку більшість, тому що їй завжди опонуватиме не просто опозиція, а добра половина України. Тому альтернативи єдності немає", - підкреслив Янукович.

При цьому він допустив, що після виборів може так статися, що "в складі коаліції будуть представники різних сил".

Він також заявив, що ніколи не відповідатиме на образи своїх опонентів. "Ми не відповідаємо злом на зло, ми подаємо руку, коли вони стискають кулак", - зазначив прем’єр.

Янукович висловив впевненість у своїх силах на дострокових виборах.

"Ми разом з'їли не один пуд солі, пройшли і опозицію, і владу. Я не запитую, чи готові ми мобілізувати всю силу, щоб довести, що згуртованіше Партії регіонів нікого немає. Я не запитую, бо знаю, що ми закінчимо розпочате рік тому", - додав Янукович.

Протягом свого виступу Янукович запевнив, що є відданим демократії. "Багато хто критикує демократію, називаючи її причиною хаосу в суспільстві. Не демократія, а її недостатність є причиною цього ганебного явища. Саме демократія забезпечить відсутність узурпації влади, з якою ми зіткнулися".

"Ми впевнено крокуємо до перемоги, і нехай Господь Бог допоможе нам. Доброго шляху!", - закінчив Янукович свій виступ, після чого вклонився присутнім на з'їзді. У відповідь на це делегати підвелися на ноги і стоячи аплодували Януковичу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування