Цушко, виявляється, після інфаркту займався соціологією

Субота, 4 серпня 2007, 14:50

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко переконаний, що Соцпартія зможе провести до парламенту 43 кандидати.

Про це він заявив, виступаючи на з'їзді партії в суботу.

За його словами, перебуваючи в відпустці, він мав змогу займатися соціологічними дослідженнями, які показали, що до парламенту зможуть пройти 43 соціалісти.

"От я у списку другий. Але ви можете мене ставити 43-м, і я впевнений, що я пройду. Буду працювати як другий, а в списку буду 43-й", - заявив він.

Водночас, за словами Цушка, такого результату можна досягти лише в тому випадку, коли всі будуть працювати і робити справу.

Також міністр закликав відповідально поставитись до відбору людей до виборчих комісій.

"Я вам розкажу, яка технологія виборів – виграти не голоси, а підрахунок. Тому в комісії ми повинні відправити людей, які не продадуться", - заявив Цушко.

Він нагадав ситуацію, як на виборах 2006 року результати виборів були програні через те, що члени виборчих комісій від СПУ "пішли спати". "Тому я раджу нашим колегам взяти відпустку і поспати п’ять днів там, у виборчих комісіях", - зазначив міністр.

Цушко також порекомендував видати доповідь Олександра Мороза на з'їзді накладом у 3 млн. і поширити її в регіонах. "А креативникам на чолі з Ярославом Мендусем розмістити 30-хвилинний ролик із виступом Мороза на телебаченні", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування