Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Морозу залишилось агітувати тільки своїми віршами

Субота, 4 серпня 2007, 15:23

Лідер СПУ Олександр Мороз переконаний, що його партія зможе отримати позитивний результат на виборах лише внаслідок важкої роботи з виборцями.

"Я вдячний всім за ваші міркування і переконаність в забезпеченні успіху СПУ в цій кампанії, котра наближається і в яку ще можна вникнути при певному розкладі сил, але треба бути готовими до гіршого варіанту", - сказав Мороз, звертаючись до учасників з'їзду.

Він закликав їх агітувати не один одного, а переконувати людей, причому кожного конкретно.

"Загальні гасла нам не допоможуть. Ми не переплюнемо їх ролики: ні сонцеликий образ президента, ні такої... коротше кажучи, Юлії Тимошенко (Мороз не зміг підібрати слів, щоб охарактеризувати Тимошенко – УП), ні трибуну Юрія Луценка, у виступах якого, якщо забрати слово "зрада", нічого нема. Бо вони не знають, де беруться гроші. Точніше, вони-то знають, але не знають люди і міліція", - сказав він.

Лідер СПУ закликав однопартійців говорити "слюсар зі слюсарем, а вчитель зі вчителем".

Також Мороз розповів, що видав дві збірки своєї поезії і запропонував однопартійцям ходити з ними на зібрання і проводити розмови.

"Ви поясніть, що не може людина, яка пише від серця, а вірші пишуться тільки від серця, не може вона зраджувати й брехати. Бо в кінці кінців ти залишаєшся сам на сам зі своєю совістю, коли нікого нема", - сказав Мороз.

"І якщо ми здамо Україну, нам це ніхто не простить", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування