Книжковий конфуз переслідує Януковича. Тепер йому скоротили термін

Субота, 4 серпня 2007, 15:52

До державних установ і підприємств Миколаївської області були доставлені книги за підписом Віктора Януковича "... Останній рік у владі".

Як пише "Остров", посилки з книгами, нібито написаними Януковичем, розіслали приватні кур'єрські служби Миколаївщини.

Книга дуже схожа на другу книгу прем'єра "...І рік у владі", що готується до виходу в світ, відзначає видання.

Обкладинка практично ідентична оригіналові, є лише 2 відмінності: на фото Янукович зображений не на світлому тлі, а на синьому; і називається праця не "...І рік у владі", а "...Останній рік у владі".

Прапор, як і на сигнальному варіанті, зображений догори ногами.

У той же час керівництво донецької друкарні "Новий світ" спростувало інформацію про те, що в друкарні нібито була видрукувана книга Януковича "…Останній рік у владі".

За словами директора друкарні Володимира Нестеренка, інформація про те, що друкарня "Новий світ" віддрукувала цю книгу, є не достовірною.

Нестеренко висловив припущення, що несумлінні люди скористалися ім'ям друкарні в зв'язку з тим, що "Новий світ" дійсно друкував справжню книгу Януковича в 2003 році.

Як відомо, недавно вийшла друга книга Януковича "...І рік у владі". Однак на обкладинках презентованих до дня народження прем'єра екземплярах книги містилася помилка – український прапор був перевернутий догори ногами.

Після того, як інформація про конфуз з'явилася в ЗМІ, видавці зобов'язалися передрукувати книгу ще до її офіційного виходу в світ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування