Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович забирав Мороза й Цушка з руками й ногами

Субота, 4 серпня 2007, 16:05

Прем'єр-міністр Віктор Янукович пропонував Олександру Морозу взяти його та низку міністрів-соціалістів до списку Партії регіонів.

Про це розповів Мороз на з'їзді СПУ, представляючи другого номера списку Василя Цушка.

Зокрема, коментуючи ініціативу Цушка стати замість другого номера 43-м, Мороз сказав: "Звичайно, добре, щоб Василь Петрович був 43-м і штовхав наш локомотив уперед. Але краще, щоб він був другим, і його тягнув".

"Я хочу сказати, що мене обходжував прем’єр-міністр, щоб забрати деяких наших міністрів до списку Партії регіонів. Я йому відповів, що про Мороза не йдеться, а міністри нехай вирішують самі, але не слід розвалювати партію, щоб засвітити кілька наших людей у парламенті", - заявив лідер СПУ.

За словами Мороза, коли він запитав Януковича, чому він пропонує взяти саме Цушка, той відповів: "Тому що я не вірив, що є ще такі принципові люди".

Мороз також повідомив, що мав розмову з Януковичем, і той підтвердив, що Партія регіонів візьме участь у позачерговій сесії Верховної Ради.

"Я сьогодні ще раз говорив з Віктором Януковичем, і він ще раз підтвердив, що фракція готова зайти до сесійної зали", - стверджує він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування