Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Місце Кінаха зайняла заступниця Черновецького

Субота, 4 серпня 2007, 16:53

Новим лідером Партії промисловців і підприємців України обрана Людмила Денисюк, що працює заступником глави Київської міськдержадміністрації з питань підприємництва.

Таке рішення прийняте на з'їзді ПППУ в суботу в Києві.

Кандидатуру Денисюк вніс колишній лідер партії Анатолій Кінах. При цьому він заявив, що ПППУ бере участь у виборах "через включення своїх представників у список Партії регіонів, що до нас наближена за програмними основами".

З'їзд також прийняв заяву щодо своєї участі у виборах. "Уже сьогодні можна з великим ступенем імовірності прогнозувати, що у випадку, якщо результат волевиявлення народу не задовольнить президента і його політичних прихильників, будуть призначатися нові дострокові вибори, поки політичні опоненти не будуть відсторонені від влади в парламенті й уряді", - йдеться в заяві.

"ПППУ має всі підстави робити саме такі висновки тому, що останній президентський указ ґрунтується на тих же сумнівних правових основах, що і попередні", - відзначається в заяві.

Партія сприймає вибори як акт народного волевиявлення абсолютно нормально і готова брати в них активну участь, але тільки за умови, що вони будуть проходити відповідно до Конституції і законів.

Делегати з'їзду також дали дозвіл на призупинення членства в ПППУ тим, хто був включений кандидатами у виборчий список Партії регіонів. Крім того, делегати прийняли рішення не закривати з'їзд для того, щоб у разі потреби оперативно зібрати його.

Раніше ПППУ вирішила делегувати частину своїх членів у виборчий список Партії регіонів. Кінах займає в цьому списку 51-у позицію.

На виборах 2006 року ПППУ входила в блок "Наша Україна". Кінах був у першій десятці цього блоку.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування