Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Мороз вселили Тимошенко віру в знаки

Неділя, 5 серпня 2007, 13:56

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає членів блоку покращити в півтора рази результат виборів до Верховної Ради 2006 року і набрати на цих виборах 39% голосів виборців.

Таку пропозицію вона озвучила на з'їзді блоку в неділю.

За словами Тимошенко, для їх політичної сили в новому парламенті існує лише два варіанти. "Перше рішення: крім нас самих, нам мало на кого є покластися, тому найкращий варіант – набрати 226 голосів і створити більшість з нашими побратимами по табору. Для цього нам потрібно 39% голосів", - сказала лідер БЮТ.

Після цього вона запитала в залу: "Чи здатні ви в півтора рази збільшити результат?" І зал відповів: "Так".

"Для цього кожен з вас несе відповідальність. І якщо хтось із вас провалить свою роботу, здасться, то підставить всю Україну і команду, яка здатна народжувати нову якість життя", - сказала лідер БЮТ.

Другим варіантом, за словами Тимошенко, є створення коаліції з блоком "Наша Україна – Народна самооборона".

Вона висловила впевненість у перемозі своєї сили на виборах і розповіла про те, як донецьке видавництво нещодавно видало книгу Віктора Януковича під назвою "Останній рік при владі" замість "...І рік при владі".

"Мене часто запитують: "Чи вірите ви в астрологію?". То я можу відповісти: якщо в один день виходить книжка про останній рік при владі, а в Мороза падають всі прапори, треба вірити в знаки", - сказала Тимошенко.

"Я знаю, що буде важко. Але хочу вам нагадати два гасла компаній, що виготовляють спортивний одяг. Перше – "impossible is nothing" і друге – "just do it". Я вас прошу, просто зробіть це", - зазначила вона.

Лідер БЮТ також висловила переконання, що 30 вересня стане святом для всієї України, оскільки в цей день святкують іменини Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. "Я впевнена, що цей день дійсно народить для України Віру, Надію, Любов і Софію. Слава Україні! З вірою в Україну до перемоги!", - завершила свій виступ Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування