Тимошенко пропонує довічне ув’язнення за хабарі

Неділя, 5 серпня 2007, 14:40

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує посилити відповідальність чиновників за корупцію, аж до довічного ув'язнення.

Таке положення своєї програми "Український прорив" вона озвучила на з'їзді БЮТ у неділю.

"Довічне ув’язнення для виявленого корупціонера при владі", - наголосила Тимошенко. Цю репліку присутні зустріли бурхливими оплесками.

Тимошенко також пообіцяла захищати інвесторів в Україні. "Ми повинні зробити, щоб інвестора в Україні супроводжував спеціальний інвестиційний омбудсмен від самого початку роботи інвестиційного проекту.

Вона пообіцяла спростити процедуру купівлі інвесторами землі несільськогосподарського призначення. "Два-три, максимум чотири місяці повинно йти в інвестора на те, щоб взяти землю для розвитку інвестиційного проекту", - переконана лідер БЮТ.

Говорячи про реформу судової системи, вона запропонувала "обирати і відкликати суддів всенародно" та прибрати судові збори, щоб "зняти перешкоди для людей, які хочуть звернутися до суду".

Для оцінки діяльності суддів Тимошенко пропонує створити "спеціальні дисциплінарні комісії, що не залежать від жодної гілки влади", які могли б "виносити рішення відносно стягнень аж до позбавлення їх (суддів) права будь-коли займати суддівські посади".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування