Януковича звинуватили у "пограбуванні" Ющенка

Понеділок, 6 серпня 2007, 14:14

"Наша Україна" звинувачує Віктора Януковича в спробі привласнити соціальні ініціативи президента Віктора Ющенка.

"Партія регіонів нічого власного не пропонує. Вони, фактично, взяли прораховані соціальні ініціативи президента і додали до них декілька відсотків. Зараз вони намагаються видати Острозькі ініціативи за свої", - зауважив голова Житомирського обласного виборчого штабу Павло Жебрівський сайту блоку.

"З одного боку, хотілося б вірити, що вибори змушують олігархів згадувати про людей. Але, якщо соціальні ініціативи Президента були чітко прораховані, був визначений механізм надходження коштів, то пропозиції ПР нічого крім відчуття дежа вю не викликають. Колись хтось вже обіцяв покращення нашого життя вже сьогодні", - наголосив народний депутат.

"Це - зла іронія над очікуваннями людей, які все таки сподіваються, що політики згадають про народ і почнуть працювати на нього", - зазначив Жебрівський.

"Для виконання всіх "регіональних" обіцянок потрібен держбюджет в трильйон гривень, як мінімум - 700 мільярдів. Де вони планують брати ці гроші, невідомо, - підкреслив народний депутат.

"ПР говорить про зменшення податків, але пропонує згорнути базу для оподаткування. Одночасно вони планують збільшувати витрати бюджету в 3-3,5 рази. Це нереально", - пояснив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування