Герман сказала Балозі, що у Януковича розберуться і без його порад

Понеділок, 6 серпня 2007, 14:43

Член Партії регіонів Ганна Герман радить керівнику секретаріату президента Віктору Балозі не давати вказівки іншим партіям щодо кадрового складу їхніх виборчих списків.

Про це йдеться у коментарі Герман у відповідь на заяву Балоги про те, що включення багатьох членів уряду до виборчого списку Партії регіонів загрожує застосуванням адміністративного ресурсу і тиску.

"Наскільки ми розуміємо, в його функціональні обов’язки не входить ані втручання у виборчий процес, ані давання вказівок Кабміну чи будь-яким політичним партіям", - сказала вона.

На думку Герман, Балога "мав би зайнятися тим, чим має займатися шеф канцелярії президента", зокрема, "порадити президентові не йти на з’їзд до окремо взятої політичної сили, і тим паче не виступати на ньому...", а також "порадити" секретарю РНБО Івану Плющу не йти у виборчий список "Нашої України".

"Віктор Балога правильно зробив, що не пішов на вибори, бо його прізвище в списку "НУ-НС" ще більше знизило б рейтинг пропрезидентської політичної сили. Ще правильніше вчинив би Балога, якби припинив кучмістську практику і перестав видавати розпорядження про те, хто з "НУ-НС" має право бути спікером під час виборчої кампанії, а в кого журналісти не можуть брати коментарі", - сказала Герман.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...