Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вирішила затвердити список під покровом темноти

Понеділок, 6 серпня 2007, 18:13
Передвиборчий список блоку "Наша Україна - Народна самооборона" буде затверджений у понеділок ввечері.

Про це по завершенні засідання політради НСНУ повідомив журналістам депутат Верховної Ради п'ятого скликання Микола Оніщук.

За його словами, у понеділок увечері планується засідання політради блоку, на якому буде затверджений остаточний проект його списку для погодження на з'їзді.

Коментуючи список кандидатів від НСНУ, затверджений на засіданні політради, Оніщук зазначив, що він змінився незначним чином за рахунок представництва областей, зокрема, Черкаської, "яка вважала, що пропозиції щодо її представників у списку мають бути уточнені з точки зору рейтингу".

Він також запевнив, що проблеми з розподілом квот між "Нашою Україною" та іншими учасниками блоку не буде.

За його словами, відсоткова пропорційність цих квот давно відома, і залишається тільки "робота механічного характеру, коли, умовно кажучи, у віконце чи у позиції, вирахувані математично, просто вставляється представник від кожної партії".

Він також додав, що змін у першій десятці мегаблоку не відбудеться.

"Я думаю, що практично змін не буде з урахуванням уже задекларованих змін, я маю на увазі те, що в десятці не буде представників секретаріату президента та губернаторів", - зазначив Оніщук.

Засідання політради блоку НУНС відбудеться в офісі "Нашої України" на вулиці Спаській, і розпочнеться орієнтовно о 19.00 годині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування