Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони зізналися, що будуватимуть комунізм у борг

Понеділок, 6 серпня 2007, 19:59

Один з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що дефіцит держбюджету-2008 складе не більше 3% при виконанні соціально-економічних реформ, що були заявлені в передвиборчій програмі ПР.

В ефірі каналу "1+1", на питання, на скільки треба збільшити держбюджет-2008, щоб виконати заявлені Партією регіонів плани, Богатирьова сказала:

"Без сумніву, ця сума буде така, що дефіцит бюджету не буде перевищувати загальнонаціонального показника - не більше 3%".

"Ми вкладемося в ті розрахунки, щоб дохідна і видаткова частини якраз мали той баланс, що необхідний для розвитку країни", - додала член Партії регіонів.

Богатирьова заявила, що "після того, як Партія регіонів буде зареєстрована як суб'єкт виборчого процесу, відбудеться детальна презентація програми, де ми покажемо напрямки, де є джерела покриття тих соціальних програм, які ми пропонуємо, і всі відповіді і у кількісних і якісних показниках".

При цьому вона наголосила, що "всі базові принципи, викладені Віктором Януковичем, базуються на чітких математичних розрахунках".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування