Спеціально для Герман: банківські реквізити для допомоги журналістам

Понеділок, 6 серпня 2007, 20:27

Київська незалежна Медіа-профспілка привітала ініціативи деяких політиків щодо матеріальної підтримки журналістів і повідомила банківські реквізити, якими можна скористатися для перерахування коштів.

Так у Медіа-профспілці відреагували на заяву члена Партії регіонів Ганни Герман про намір перерахувати свої відпускні для допомоги журналістам газети "Без цензури".

З листопада 2004 року в Київській незалежній Медіа-профспілці існує спеціальний рахунок для підтримки незаконно позбавлених зарплати працівників ЗМІ.

Його реквізити: розрахунковий рахунок 26008013363453 в КМФ АКБ "Укрсоцбанк" МФО 322012 код 26385397. Призначення платежу – "благодійний внесок на підтримку незалежних журналістів".

Зі свого боку, Медіа-профспілка обіцяє щомісяця оприлюднювати список благодійників і суму перерахованих ними коштів, а також імена людей, які отримають допомогу, на сайті Медіа-профспілки www.profspilka.org.ua.

Як відомо, вже третій місяць працівники тижневика "Без цензури", який контролює член "Нашої України" Роман Безсмертний, не отримають грошових виплат за свою роботу.

Зі свого боку Ганна Герман заявила про намір перерахувати на їхню підтримку свої відпускні і закликала колег з БЮТ та "Нашої України – Народної самооборони" взяти з неї приклад.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування