Литвин очолив блок свого імені і готовий до діалогу

Вівторок, 7 серпня 2007, 12:24
Лідером "Блоку Литвина" обраний екс-спікер Верховної Ради, глава Народної партії Володимир Литвин.

Таке рішення прийняте одноголосно делегатами міжпартійного з'їзду виборчого блоку політичних партій "Блок Литвина" у вівторок у Києві, повідомляє Ліга.

Литвин, виступаючи перед делегатами з'їзду, заявив, що майбутні вибори до Верховної Ради будуть найвідповідальнішим іспитом, у першу чергу, для нього особисто.

Екс-спікер відзначив, що йому можна дорікати в тому, що він уже займав високі посади в державі, однак, за його словами, він сам найбільш критично у порівнянні зі своїми опонентами оцінює свої вчинки і дії.

При цьому він додав, що в нього завжди була своя позиція на політичні процеси, і він і надалі буде її дотримуватися, дотримуючись таких принципів, як, зокрема, тверда непоступливість у питаннях національної безпеки держави, наполегливість у відстоюванні прав і інтересів громадян.

"Але завжди на першому місці для мене було, є і буде служіння українському народові", - підкреслив Литвин.

Він також заявив, що Блок Литвина є толерантним і відкритим до діалогу з іншими політичними силами, і не буде прагнути узурпувати владу в країні.

Литвин також підкреслив, що його блок буде тією політичною силою, яка об'єднає Україну, а також буде працювати на конкретні результати, що повинна відчути кожна українська родина.

За словами Литвина, блок готовий запропонувати свої кандидатури, як на посаду глави уряду, так і на посаду глави Верховної Ради.

У той же час він заявив про готовність блоку підтримати кандидатури, висунуті на ці посади від інших політичних сил, за умови, якщо вони будуть гідними й адекватними.

Як відомо, 3 серпня Народна партія і Трудова партія України уклали угоду про створення виборчого Блоку Литвина.

Пояснюючи причини блокування з "трудовиками", Литвин підкреслив, що саме ця політична сила найбільш близька йому ідейно, політично, та й у чисто людському вимірі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News