Президент порадив дружити з Тимошенко і розповів про "трьох китів"

Вівторок, 7 серпня 2007, 12:53

Запорукою перемоги демократичних сил на дострокових виборах до парламенту є скоординовані дії та взаємодопомога блоку "Наша Україна – Народна самооборона" та БЮТ.

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час свого виступу на міжпартійному з'їзді блоку "Наша Україна – Народна самооборона" у вівторок.

"Амбіції і дріб'язковість політиків завдали удару по Майдану. Я хочу, щоб кожен з нас це добре пам'ятав. Ніхто не винен у наших поразках, окрім нас самих", - сказав президент.

"Обітницю повинен дати кожен, хто сидить у цьому залі, представляє наші ряди: боротьбу гетьманів припинено. Ми сьогодні об'єдналися. Тут сьогодні постає єдина національна демократична партія", - додав він.

Ющенко подякував лідерам різних політичних партій і сил, що увійшли до складу блоку, що згодом має стати єдиною партією.

"Альтернативи не буде. Почесні старі клейноди з пошаною залишимо у минулому.
Ми будемо будувати майбутнє. Партія не шукатиме теплих крісел, а працюватиме для України, нації, для кожної вільної людини", - заявив Ющенко, якого підтримали бурхливими оплесками.

"Ви сила, сила, яка вміє перемагати, ви боретесь не для політиків, а для людей, для України. Я з вами. Ми єдиний загін, єдина сила, одна долоня", - сказав президент.

"Поруч з нами пліч-о-пліч йде блок Юлії Тимошенко. Ви - взаємна підмога, від того, як зумієте скоординувати працю і допомогти одне одному, залежить наша спільна перемога", - наголосив президент.

Він попередив, що попереду "нас чекає важка, виснажлива і конче необхідна для України праця". "Україні не бракує програм соціально-економічного розвитку, їх більше, ніж достатньо. Як кисню, нам бракує єдності і мудрості політиків", - вважає президент.

Суть національної ідеї Ющенко бачить у "сильній державі, єдиному народі, єдиній державній мові, єдиній церкві та єдиній нації".

"Україна буде успішною, якщо стоятиме на трьох непорушних опорах. Перша – це єдність країни і інтелект нації. Друга – це сильна, а значить демократична і гідна влада, яка ефективно дбає про людей". – сказав президент.

"Третя опора – це незалежні економічні і соціальні стандарти, які повинні відповідати стандартам об'єднаної Європи", - додав він.

На початок з'їзду президент прибув надзвичайно вчасно. Ще за хвилину до дванадцятої він з'явився у залі, де присутні почали скандувати його ім'я. Президент пройшов до перших рядів, де привітався з представниками церкви.

Присутні стоячи привітали президента. На екранах продемонстрували рекламний ролик за участі Ющенка, в якому він пояснював свої дії щодо розпуску Верховної Ради і призначення дострокових виборів. Також було виконано гімн України у виконанні чоловічого хору.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування