Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко натякнув Януковичу на його "кримінальні звички"

Вівторок, 7 серпня 2007, 13:28

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко вчергове наголошує, що Блок "Наша Україна" – "Народна Самооборона" не об’єднуватиметься у наступному парламенті з Партією регіонів.

"Наша Україна" – "Народна Самооборона" не буде мати жодного співробітництва зі зрадниками і політичними корупціонерами. Тому будь-яка широка коаліція є неможливою", - сказав Кириленко, виступаючи на з’їзду НУНС у вівторок.

"Ми йдемо в парламент, щоб вперше за роки правління народного президента Ющенка створити міцну опору президенту, міцну пропрезидентську більшість, яка нарешті дасть можливість президенту розпочати системні зміни на краще. Це будуть зміни для людей, а не для політиків і кримінальних планів", - додав він.

Кириленко також пообіцяв, що Блок буде захищати ті цінності, з якими "президент і народ перемогли 2004 року".

"Діяльність уряду Януковича веде країну у безвихідь. Ми знаємо і бачимо, що цей уряд і ці люди не зробили жодних висновків із гірких для України уроків їхнього правління у 2004 році", - сказав він.

На думку лідера "Нашої України", "розпочинати народний похід проти політичної корупції, яка опанувала минулим розпущеним президентом парламентом, необхідно зі скасування депутатської недоторканності".

"Політична корупція опанувала Україною з важкої руки уряду Януковича і сформованої ним правлячої коаліції минулого розпущеного парламенту. Для них байдужими є слова про скасування депутатської недоторканності. Янукович уже цинічно оголосив, що наша боротьба за скасування депутатської недоторканності для нього є популізмом", - сказав він.

"Ми розуміємо, що люди, які мають кримінальні звички, бояться закону. Вони зараз, перед виборами, обіцяють людям золоті гори, аби тільки знову потрапити до парламенту і звично сховатися за депутатською недоторканністю", - додав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування