Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони влаштували "шоу" під ЦВК, бо йти на вибори – "свято". БЮТ не відстає

Вівторок, 7 серпня 2007, 13:36

Партія регіонів передала на реєстрацію до Центральної виборчої комісії списки своїх кандидатів у народні депутати для участі на позачергових парламентських виборах 30 вересня.

Як повідомляє УНІАН, документи на реєстрацію принесли керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді V скликання Раїса Богатирьова, міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич (№5 у виборчому списку партії), а також депутат V скликання Тарас Чорновіл, №27 у списку Олена Лукаш та інші представники Партії регіонів.

У той же час, підтримати своїх лідерів та свою політичну силу до ЦВК прийшли до 300 прихильників Партії регіонів.

В інтерв’ю журналістам Богатирьова зазначила, що вона має впевненість у тому, що ніяких проблем із реєстрацією кандидатів не буде.

"Моя колега - Лукаш по попередньому парламенту і по майбутньому переконана, що все настільки досконало і чітко знає, і нас муштрує, що в нас ні в той період, коли ми реєструвалися на вибори до парламенту V скликання, ні зараз не буде ніяких перешкод в реєстрації. Все бездоганно зроблено", - сказала вона.

На запитання журналістів, у зв’язку з чим організовано таке "шоу" прихильників біля ЦВК, народний депутат сказала, що це - традиція.

"Це для нас свято, що ми готові розпочати виборчий процес", - сказала вона.

За її словами, Партія регіонів на сьогодні є лідером політичним, є сьогодні національною політичної силою, державницькою, яка має всі шанси повернутися в наступний парламент партією влади.

Як відомо, X з`їзд Партії регіонів 4 серпня ухвалив рішення про висунення кандидатами від партії в народні депутати України 450 осіб.

* * *

Блок Юлії Тимошенко просить ЦВК зареєструвати його на вибори Верховної Ради, заплановані на 30 вересня.

Член БЮТ Йосип Вінський, який приніс списки кандидатів від БЮТ у ЦВК, сказав: "Усе нормально. 450 справ. Усе, що вимагає закон, усе підготовлено, усе відформатовано".

Він прогнозує, що не менше 226 кандидатів від БЮТ пройдуть у нову Раду, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

БЮТ затвердив список із 450 кандидатів ВР на з'їзді 5 серпня. У першу п'ятірку списку ввійшли: Юлія Тимошенко, депутат ВР 5-го скликання Олександр Турчинов, віце-спікер Микола Томенко, позафракційний депутат ВР Вінський і депутат від БЮТ Андрій Шевченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування