Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко взяв у список сина і брата, відмовивши "найвпливовішим силам"

Вівторок, 7 серпня 2007, 21:17

Блок Лазаренка має намір брати участь у позачергових парламентських виборах.

Партія екс-прем'єра "Громада" разом із Соціал-Демократичним союзом висунули своїх кандидатів у депутати, повідомляє 5 канал.

Сам Павло Лазаренко зв'язався із делегатами по телефону із Сан-Франциско, погодивши передвиборну програму блоку під час з'їзду в Дніпропетровську.

Він також пообіцяв "повернути колишню славу" Дніпропетровській області.

Під час півгодинного звернення Лазаренко заявив, що відмовив у підтримці принаймні трьом найвпливовішим політичним силам країни.

За його словами, за спільну роботу їхні представники пропонували йому навіть 4 прохідних місця.

Лазаренко також заявив, що має намір повернутися в Україну після того, як Центральна виборча комісія зареєструє його кандидатом у народні депутати, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До виборчого списку увійшли брат Лазаренка Іван Лазаренко, нині депутат обласної ради, заступник голови Дніпропетровської облради, його син - заступник голови правління ЗАТ "Царичанський завод мінеральних вод" Олександр Лазаренко, керівники обласних і районних організацій Всеукраїнського об'єднання "Громада".

У ході свого телефонного виступу Лазаренко також повідомив, що він має намір оскаржити в Страсбурзькому суді рішення ЦВК, яка не зареєструвала його кандидатом у депутати на парламентських виборах 2006 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування